Als online gokker heb je vast wel eens gehoord van Pokerstars. Pokerstars is een online pokerplatform waar je 24 uur per dag kunt pokeren. Pokerliefhebbers van over de hele wereld spelen hier graag een potje poker. Zelfs beroemde pokerhelden zweren bij  deze website. Het is dan ook geen toeval dat er op deze website de meeste en grootste online pokertoernooien gespeeld worden. Als pokerspeler verkeer je hier dus in goed gezelschap.

De voordelen van pokeren bij Pokerstars

Wil je voor het eerst gaan pokeren? Dan ben je bij Pokerstars aan het juiste adres. Om te beginnen is de site geheel Nederlandstalig. Je hoeft dus niet bang te zijn dat je iets niet begrijpt. Ook kun je hier zonder al te veel risico meespelen. Zelfs een minimale inleg van 10 dollarcent is mogelijk. Ook heel fijn is dat je bij Pokerstars gewoon met iDeal kunt betalen. iDeal is namelijk niet alleen heel gemakkelijk, het is ook nog eens heel snel. Zodra jij het geld stort wordt het bedrag meteen bijgeschreven op je account. Je hoeft dus niet te wachten om te kunnen beginnen met spelen.

Tips voor de beginnende online pokerspeler

Wil je eerst wat meer leren over online pokeren? Geen probleem. Bij Pokerstars kun je ook met oefengeld spelen. Je speelt dan zonder geld in te zetten. Ook kun je geen geld winnen. Zo kun je je vaardigheden verder ontwikkelen. Wil je een stapje verder gaan? Dan kun je deel nemen aan een zogenaamd ‘free roll toernooi’. Bij zo’n toernooi kun je gratis meespelen. Zo loop je zo min mogelijk risico. Maar het mooiste is dat je bij zo’n toernooi wél geld kunt winnen. Ideaal dus.

Voordelig spelen met bonus codes

Wil je voor het eerst met geld pokeren bij Pokerstars? Dan heb je geluk. Als nieuwe deelnemer kun je namelijk extra voordelig meespelen dankzij bonus codes. Ook kun je gebruikmaken van een welkomstbonus. Je krijgt dan een extra percentage bovenop je eerste storting. Voor het ontvangen van deze welkomstbonus hoef je niet eerst een heel groot bedrag te storten. Al vanaf 10 dollar heb je recht op deze bonus pak deze Pokerstars bonus codes vandaag nog!