Slim beleggen? Negeer de ‘inside information’ en gebruik BuffettMethode

Als belegger word je 24 uur per dag en 7 dagen per week geconfronteerd met tips, adviezen, ontwikkelingen en nieuwsberichten over beleggen. Een deel van de informatie die je krijgt is betrouwbaar en bovendien relevant, maar een groot deel van de informatie is ook totaal nutteloos of gewoon helemaal niet gebaseerd op feiten. Wil jij slim beleggen? Dan moet je weten welke informatie je moet gebruiken en welke informatie je moet negeren. Wij raden je aan om de zogenaamde ‘inside information’ links te laten liggen.

Inside information of niet?

Veel nieuwsberichten over de beleggingswereld worden gepresenteerd als inside information, ofwel relevante informatie van belangrijke en slimme interne bronnen waar jij als belegger echt iets aan hebt. Jij denkt misschien dat je de enige bent dit deze ‘classified’ inside information leest, maar in feite wordt het nieuwsbericht internationaal gedeeld en is het dus helemaal niet zulke geheime informatie. Het is dus geen inside information, maar gewoon een nieuwsbericht om jou tot een bepaalde actie aan te zetten. Deze actie kan goed uitpakken, maar pakt helaas vaker helemaal verkeerd uit.

Openbare inside information: negeren!

Wordt zogenaamde inside information openbaar gedeeld, bijvoorbeeld in een column of in een internationaal nieuwsbericht, dan kun je deze informatie beter negeren. In dit geval is er namelijk geen sprake van echte inside information, maar van een openbaar nieuwsbericht dat door miljoenen mensen wordt gelezen. Hier heb je als belegger niets aan. Sterker nog, het nieuwsbericht kan jou aanzetten tot het nemen van een verkeerde beleggingsbeslissing. Heb je het idee dat bepaalde ‘inside information’ helemaal niet zo ‘classified’ is? Negeer het nieuwsbericht dan en ga liever op zoek naar echt betrouwbare en relevante informatie om te beleggen.

Hoe zit het dan met de BuffettMethode?

De buffettmethode handeld volledig automatish voor jouw, je hoeft alleen aan te geven hoeveel je maximaal per keer wilt inzetten vervolgens klik je op ON en de automatishe handelsrobot gaat voor jouw traden! De Buffettmethode garandeerd een zekerheid van 91,70% zekerheid, wat natuurlijk enorm veel is. Wij hebben het getest en kwamen tot de conclussie dat de software goed werkt.

Meer ervaringen van beleggers kun je ook vinden op top10binaireopties.nl. Wij dachten eerst dat de BuffettMethode een scam was, maar dit blijkt dus niet het geval.